Sunt 53 produse.

Se afiseaza 1-53 din 53 produs(e)

Filtre active

Accesorii perdele si draperii

Orice perdea simpla si banala devine o capodopera de arta cand ii aplici dantela brodata la baza. Lasa-ti creativitatea si foloseste metraje de broderie pentru perdele si aplica-le acolo unde doresti, in partea de jos sau la mijloc si vei obtine un décor special si elegant. Broderiile pentru perdele sunt de diferite latimi, unele inguste, medii si foarte late, cu cat broderie este mai ampla cu atat perdeaua este mai frumoasa, o poti alege pe care iti place. Poti aplica dantele brodate pe perdele simple din matase, voal, organza, voal jorjet dar si la perdele cu imprimeu discret.  O perdea cu broderie completeaza perfect un décor clasic. Atentie broderiile pentru perdele trebuie sa nu incarce decorul camerei ci doar sa dea rafinament.

Pentru a aduce un plus de eleganta foloseste metraj cu ciucuri pentru a accesoriza draperiile. Poti pune ciucuri pe interiorul draperiilor pe inaltime, la baza draperiilor pe orizontal sau in partea de sus in functie de creativitatea si dorintele tale. Foloseste pasmanteria cu ciucuri si la pernutele decorative si vei obtine un aspect deosebit.

Daca iti place stilul clasic si elegant innobileaza-ti casa cu perdele si draperii pe care aplici broderii si ciucuri asa cum iti dicteaza imaginatia si efectul va fi pe masura.