Despre noi

Grupul Karo

Suntem o firma specializata in decorarea ferestrelor si textile pt design interior si te ajutam sa ai acum casa mult visata sau afacerea ta se dezvolte intr-un mediu propice. Casa ta te reprezinta!

Iti oferim solutii personalizate de amenajare: consultanta, masuratori, croitorie si montaj, folosind materiale de cea mai buna calitate, pentru ca spatiul tau sa capete caldura si culoare.

Cei 10 ani de experienta ne ajuta sa va oferim cele mai bune produse si servicii.

Amenajari interioare

cms-img

Nenumaratele proiecte rezidentiale si comerciale (restaurante, birouri etc) finalizate cu succes , constituie implicarea si devotamentul cu care ne desfasuram activitatea.

Zambetul afisat pe chipul clientilor nostri la finalizarea lucrarii de amenajare, este cea mai mare multumire pe care o avem si reprezinta un motiv intemeiat pentru a incerca sa fim tot mai buni.

Testimoniale

Cu ajutorul Karo Boutique ne-am schimbat total atmosfera din casa. Dintr-o sufragerie intunecata si rece am reusit cu ajutorul perdelelor de pe acest site sa aducem din nou un strop de culoare si caldura in casa.

Angela Bleontz

Produsele sunt de foarte buna calitate. Am avut nevoie de ajutor si la montaj si am fost surprins sa aflu ca pot apela si la servicii de montare si design interior. Initial vroiam o draperie noua dar in cele din urma mi-am refacut intreg apartamentul. Multumesc ehipei Karo!

Mircea Ipsilanti