KARO BOUTIQUE este denumirea comerciala a Karo Perdele SRL, persoana juridica romana, cu sediul social in Bucuresti, str. Burdujeni, nr.3, bl.A13, sector 3, Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/3252/2007, avand CUI RO 21112368, adresa e-mail contact@karoboutique.ro. Karo Perdele SRL, denumita in continuare Karo Boutique (https://karoboutique.ro) poate colecta date cu caracter personal si date cu caracter special, pe paginile Site-urilor sale, numai cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului.

1. Ce sunt datele personale si cum sunt colectate acestea de catre Karo Boutique (https://karoboutique.ro)

In general, colectam datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Cu titlul de exemplu, primim informatii de la dvs astfel:

• Cand va creati un cont pe Karo Boutique, ne transmiteti: adresa de e-mail, numele si prenumele;

• In cadrul paginii dvs. personale (Contul meu) din platforma Karo Boutique aveti posibilitatea sa adaugati informatii suplimentare, precum: fotografie, genul, nickname, numar telefon mobil, numar telefon fix, data nasterii, nivelul educatiei, adrese de livrare, adresa alternativa de e-mail, datele cardului bancar etc.;

• Cand plasati o comanda, ne furnizati informatii precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon, datele cardului bancar, etc.

De asemenea, putem sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul dvs. in timpul vizitarii site-ului nostru web sau a folosirii aplicatiei smartphone, pentru a va personaliza experienta online si a va pune la dispozitie oferte adaptate profilului dvs. Va invitam sa aflati mai multe detalii in acest sens prin consultarea sectiunii privitoare la scopurile prelucrarii de mai jos.

Pe site-ul nostru web https://karoboutique.ro putem stoca si colecta informatii in cookie-uri si tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.

Karo Boutique poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre Karo Boutique pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Membrului/Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea Karo Boutique si/sau al eventualilor terti cu care Karo Boutique are contracte de parteneriat in acel moment.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

2. Scopul si temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal

Karo Boutique este responsabila pentru activitatile de prelucrare a datelor personale care va apartin pe intreaga durata a relatiei comerciale dintre dumneavoastra si Karo Boutique. Respectam principiile de prelucrare instituite in cadrul Regulamentului General de Protectia Datelor (GDPR) si am integrat aceste principii in practicile noastre comerciale.

Activitatile de comert realizate de catre Karo Boutique sunt necesare pentru executarea contractelor la care Clientul este parte sau sunt necesare pentru initierea demersurilor pentru incheierea unui contract, la solicitarea expresa a clientului. De asemenea, activitatile de prelucrare sunt realizate de Karo Boutique in scopul interesului comercial al acesteia, respectiv acela de a comercializa produse pe internet (online) sau in magazinele sale fizice (offline) in conformitate cu legislatia aplicabila in materi.

Karo Boutique va putea prelucra datele cu caracter personal pe care dvs. le puneti la dispozitii, în următoarele scopuri:

1. validarea, expedierea, facturarea comenzilor și încasarea contravalorii serviciilor comandate de dumneavoastră și efectuarea de plați on-line; (Karo Boutique conditioneaza de confirmare scrisa sau telefonica expedierea primei comenzi pentru un Cont nou, pentru conformitatea datelor; dupa o prima comanda finalizata contactarea Clientului in urma plasarii unei noi comenzi se face doar la cererea sa);

2. ulterior validarii comenzii, pentru transmiterea de informatii privind produsele, perioadele de livrare, anulari sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;

3. pentru a facilita accesul acestuia la serviciu;

4. trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;

5. scopuri statistice.

3. Drepturile persoanelor vizate

Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca Karo Boutique sa colecteze si sa administreze datele acestuia cu caracter personal, motiv pentru care ne angajam sa respectam confidentialitatea datelor dvs. personale si sa garantam exercitarea drepturilor dvs.

Oricare Membru sau Client isi poate exercita in mod gratuit drepturie trimitand un mesaj la adresa de e-mail contact@karoboutique.ro, indicand motivul solicitarii si dreptul pe care doreste sa il exercite, la care va primi raspuns in termen de o luna.

In acest sens Oricare Membru sau Client are dreptul:

a) la confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate la un moment dat;

b) dupa caz, accesul, rectificarea, actualizarea, blocarea, limitarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

c) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;

d) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre Karo Boutique, la adresa din Bucuresti, str. Burdujeni, nr.3, bl.A13, sector 3, Romania sau pe adresa de e-mail contact@karoboutique.ro a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre Karo Boutique la adresa din Bucuresti, str. Burdujeni, nr.3, bl.A13, sector 3, Romania, sau pe adresa de e-mail: contact@karoboutique.ro a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

Plangeri referitoare la prelucrarea datelor personale pot fi adresate Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

4. Perioada de retentie a datelor:

Ca regula generala, vom stoca datele dvs cu caracter personal cat timp aveti un cont in platforma Karo Boutique . Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului, si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

5. Destinatari ai datelor personale.

Acest magazin online trimite anumite date personale ale clienților săi (ID-ul comenzii, prenumele, adresa de e-mail, județul) catre imputernicitul Feedback.trusted.ro, pentru a obține (in mod independent fata de magazin) si pentru a publica opinia clienților magazinului cu privire la serviciile acestuia. Datele personale sunt păstrate de imputernicit pe o perioadă maximă de 67 de zile (TRUSTED.ro isi rezerva dreptul de a modifica perioada maxima pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor sai). Toate opiniile publicate sunt anonime.

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs urmatoarelor categorii de destinatari:

  • - furnizorilor de servicii de curierat;

  • - furnizorilor de servicii de plata/bancare;

  • - furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;

  • - furnizorilor de servicii de cercetare de piata;

  • - furnizorilor de servicii IT;

  • - altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre.

In cazul in care ne revine o obligatie legala, sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Ne asiguram ca accesul la datele dvs de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

6. Politica de utilizare Cookie-uri pe https://karoboutique.ro

Utilizam cookie-uri si dispozitive similare pentru a va facilita navigarea pe Platforma, pentru a stii cum interactionati cu noi. Puteti seta browser-ul dumneavoastra pentru a nu accepta cookie-uri. Va solicitam sa cititi Politica de cookie-uri pentru a cunoaste in detaliu cookie-urile si dispozitivele similare pe care le folosim, scopul acestora si alte informatii.